20.5.2016

Viimesiä viedään

Nuokussa on nyt koko vuoden ajan ollut erilaisia tapahtumia ja retkiä ja muuta. Esim Discoa ja turnauksia. Kaikki on päässyt osallistumaan. On leivottu ja syöty ja pidetty hauskaa. Tunnelma on ollut hyvä ja kivaa on ollu. 

 Nuokussa on käynyt 3. luokasta 9. luokkaan asti porukkaa. Kaikki on löytänyt itselleen ja kavereilleen tekemistä. Kavereiden kanssa on hengailu, kokkailtu ja pidetty hauskaa. Pelejä on pelattu ja iltaisin on käperryttää sohvalle kattomaan telkkaria.

 Nuokussa järjestetään viimeisellä viikolla nuoremmille ja vanhemmille erinlaiset retket. Pienemmät eli 3.-5.lk menevät Tempputemmellykseen ja vanhemmat Megazoneen. Ja viimeisenä päivänä tulee päättäribileet. Kesällä tulee nuokun toimintaa ikävä mut onneks on leirejä ja syksyllä pääsee sit takas.


Kun tulin ekan kerran kolmannella luokalla nuokkuun mietin mitä täällä tehdään ja minkälaista täällä on. Nyt oon joka vuosi tutustunut uusiin ohjaajiin ja muihin ihmisiin. Joka vuosi on ollut yhtä kivaa ja nyt vanhempana vielä kivempaa. 
Vaikka onkin kiva tutustua uusiin ohjaajiin, mutta ei oo kivaa kun jotkut ohjaajat joiden kanssa on todella ystävystynyt lähtee pois.


-Wilma





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti